9/17/2011

mulut gatal!!!

assalamualaikum!



selamat pagi ahad!




bangun pagi rasa gatal mulut,gatal nak menyanyi ok,bukan gatal nak mengumpat..isk isk 

LAKNAT LAKNAT..



hahahaha..


bangun pagi sebelum subuh apa terus nyanyi lagu jar of hearts dengan hatimu milikku..

gila ke apa aku ni
haha


ni yang tak pasal2 nak letak lagu ni,bumper aku sampai sudah tak siap,sebab nak LOADING gamba lambat kemain

ayam betol meksis berukben ni!
grrrrrr
dah la,semput menaip dah..haha
layannnnnnnnn lagu2 ni ya~





JAR OF HEARTS

i know i can’t take one more step towards you
cause all thats waiting is regret
don’t you know i’m not your ghost anymore
you lost the love i loved the most
i learned to live, half alive
and now you want me one more time
who do you think you are?
runnin’ ’round leaving scars
collecting a jar of hearts
tearing love apart
you’re gonna catch a cold
from the ice inside your soul
don’t come back for me
who do you think you are?
i hear you’re asking all around
if i am anywhere to be found
but i have grown too strong
to ever fall back in your arms
ive learned to live, half alive
and now you want me one more time
who do you think you are?
runnin’ ’round leaving scars
collecting a jar of hearts
and tearing love apart
you’re gonna catch a cold
from the ice inside your soul
don’t come back for me
who do you think you are?
it took so long just to feel alright
remember how to put back the light in my eyes
i wish i had missed the first time that we kissed
cause you broke all your promises
and now you’re back
you don’t get to get me back
who do you think you are?
running around leaving scars
collecting a jar of hearts
and tearing love apart
you’re gonna catch a cold
from the ice inside your soul
so don’t come back for me
dont come back at all
x2
who do you think you are?
who do you think you are?
who do you think you are?






HATIMU MILIKKU

Pernahkah engkau hargai
Cintaku yang sejati
Pernahkah engkau mengerti
Akan diriku ini
Betapa hebatnya cintamu
Memberiku sejuta pilu
Betapa agungnya asmaramu
Membuatku terpaku
[*]
Di sisimu aku terdiam seribu bahasa
Di hatiku bergetar sejuta rasa
Namun sukar untuk aku meluahkan
Ku cinta padamu
[**]
Nafasku terhenti bila melihat dirimu
Terasa batas degupan jantungku
Mungkinkah hatimu milikku jua
Ku sayang padamu
Kan kuabadikan dikau
Suatu kenangan yang manis
Yang tak mungkin aku lupa
Untuk selamanya
Kan kucoretkan kenanganmu
Dalam sanubariku ini
Dapat jadi yang terindah
Di dalam hidupku ini
Ulang [*][**]
Bagai bahtera yang dilanda badai
Gelora cintamu
Mengoncang jiwaku
Berombak mencari
Daratan yang damai
Ohhh cintaku
Ulang [*][**]
Aku coretkan kenanganmu
Dalam sanubariku ini
Agar jadi yang terindah
Dalam hidupku ini


lirik kopipes,rajin pulak la kan kalau aku nak taip seketul seketul.
bahahahahaha
p/s: agak2 kalau tetiba malaydia ni BERSALJI tu sebab aku la. aku nyanyi.hahahahaha

12 comments:

Adi Suda said...

dah nmpk da mendung2 nie haaa..cm mna nk balik ipohhh

fana farhana said...

adi,mendung ja takpa..tunggu la sejam dua lagi,kompom malaysia bersalji! hahaha

cintatulip said...

#ohman lagu feveret dua2.. sob3

fana farhana said...

tu la CK,best kannnn..dok ulang2 dengaq ni..haaa

kasmadiana said...

kak farhana...dekat blog saya dah lama dah ada lagu nera tuh..serius bestt...sebab tuh sampai sekarang saya tak tukar2..huhuhu...

fana farhana said...

kasmadiana: hehe..memang best lagu ni,baru teringat nak pos ja..hehe

Akulah Pak Lan said...

nak buat apa dengan satu jaq hati? haha

halila Ibrahim said...

ehhhh ... sama la .. akak pun suka nyanyi lagu jar of hearts tu .. suka la.. lirik dia .. tapi yg lagu melayu tu akak rasa mcm x pernah dengar la... kehkeh ...

Kartunis Damas said...

"Hatimu Milikku"
owh lagu nie la yg slalu d'nyanyi stiap wanita dluar sana.. baru taw.

btul tu adi, sini dah hujan. nasib la smpat angkat baju =)

Akim Iqbal said...

wah wah wah..har har har.. larikkk

Mr. Straw said...

penang sudah hujan gara2 hg!!

fana farhana said...

NAM: jag2 ni teringat pulak gardens,bila nk belanja lagi? haha *larikkkkkkkkkkk*

kak halila: hehe..lagu baru tu kak,try la dgr :)

kartunis: bersyukur la,hujan sbb ada insan baik cam aku ni nyanyi..hahahah


straw: hg mmg kasaqqq kan..haha..dengki lettewwwwwww


akim iqbal: larikkkkkkkkkkkkkk