9/07/2011

the apples of my eye :)

salam! :))


it's been a while since tak update blog kan? hahaha a WHILE la sangat,padahal dah 6 bulan! see,dah setengah tahun tinggal blog! 


huhu..saya sibuk T___T




ok lah,asalnya nak update post edisi bumper,tapi post tu tak siap lagi so i post this one dulu ok :)






let me introduce you to the apples of my eye..



why apples instead of apple?
.
.
.
.
.
.
.
.
hehehehe sebab mereka ramaiiii!
.
.
.
.
.
.
and i do love every single one of them! sangattttt sayang! <3 










introducing
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
comel kan?? (^___^)

ini la apples of my eye! :)))
from left: NAIM,NAQIAH,MIKRO,ERIN.ME,LINA N JUCY










ok,yang seriously my personal favorite :)
my pretty girlfriends :)





jucy!
RETIS KBU! 
retis okeh,tengok dressing pon tau dia retis..ada yang mampu nak lawan? takda kannnnn
:P




hidir!
kalau makan time dia ada,for sure i couldn't concentrate on my food! haha..why? couse he's super hilarious! sangat seronok dengan dia,memang dari awal sampai habis keja gelakkkkkkk je lah~
sometimes i wonder, dari mana la dia ni dapat idea nak bercakap..hahaha




mikro& jucy!
olololo so cuteeeee! :))




with naqiah!
she's super cute n adorable :)




me & me-o~
i call him DOMO! sebab dia suka buat some facial expression which i find it's cuteeee :P




me-o lagi~




naim!
ok,yang ni ADIK dia sangat cute! sumpah geram tengok! kalau jumpa memang la kena cubitttt!!!
naimmm,nak buat adik tu jadi menantu boleh?? *larikkkkkkkkkkkkkkkk*




hidir!
see,i told you,he's super hilarious. adoi,amik gamba pon nak macam ni..hahaha





LINA! 
she's my true bestie la. one of my besties since secondary school. even kalau nak keluar rumah kalau emak marah tak bagi keluar pon kalau cakap ada LINA,emak will say yes!
see,emak lebih percaya lina than her own daughter T___T
p/s: BABE! I LOVE YOU!!!! *hugs*




last but not least!
lina,erin n me.
i heart you guys! sayangggg sangat2!!! <3 <3









YA Allah,semoga kau merahmati persahabatan kami yang terjalin, dekatkan hati kami,jauhkan segala perasaan negatif antara kami. semoga persahabatan kita berkekalan. Amin :)



I LOVE YOU GUYS! (^_____^)





9 comments:

mikro_kokus said...

Suka lagu last tu.... :)me-o memang duk layan dr sekolah dulu lagi...:)

Erin Azizan said...

shuke shuke *nanges* love u baby!

H Y D E said...

thanks. kamu pun apple jugak :)

fana farhana said...

SORI TAU. DH LAMA TAK UPDATE :) I LOVE YOU GUYS!

kiera'sakura said...

huwarghhh nasib org dok jauh... hukhukhuk T.T

fana farhana said...

kira sayang! nnt kita jumpa n amik pics lg ok sayang :)

AyieNa Nur said...

oohhhhh....menusuk ke jantung!! love u much2 dear!! same with me here..."nk keluar ngan fana ni.." ahahaha forever n ever will be!

cintatulip said...

sayang ampa smua!!!

fRaMe+LenSeS said...

sayang ampa suma la.. T.T sedih tak dapat join ampa..