4/02/2011

gelabah gelabah...hentam je laaaa :P

salam~ :)



tengah best tengok upin ipin tadi mak jerit baik punyaaaa...



'kakakkk,buat apa2 yang patut..pakcik nak mai rumah satg..setengah jam lagi dia sampaiii'






hah? gelabah gelabah dah..nak hidang apa ni? kek dengan kuih takda,nak hidang apa ni..habis la habis la..


sepantas kilat lari ke dapur,selongkar pantry jumpa BENDA MENARIK! wahaha.. ini sudah bagus :)



cuba teka jumpa apa?




saya jumpa sebungkus spageti!  nasib la pakcik,akak masak spageti koboi je la~ hehe nak cepat punya pasal kan :P







bersilat la sepantas kilat kat dapur,mak aku time tu la nak bermasyarakat dengan jiran sebelah~haih (-.-')



bersabung nyawa aku kat dapur T_____T hahaha,over kau bersabung nyawa la sangat kan..last-last,ini je la hasilnya..
.
.
.
.
.
.
.
.










p/s: sori tau pakcik,sempat yang ni jeee :P next time bg notis awal kalau nak serbu ye,boleh prepare elok2 sikit :P




7 comments:

efa said...

woot2 terliur teman negok spageti tu la buat kt km 1 ok!!

fana farhana said...

efa,alamak...kami pon tak terer sangat la..hehe

CikTomyam said...

awat yg kuah dalam belanga tu kaler itam? huhu

fana farhana said...

cik tomyam: hahahha..tersilap edit,kaler trus jd mcm tuuuu :P hehe

zOeY zAu YaH said...

wahhh sedapnye...!!!
saya mmg buat tuto mekap..check kat label 'mekap' kat blog saya ok? hi hi...saya dh siap follow.tq ya

GoBlog said...

sedapnyer spageti...
rasa cam kenal la farhana ni...dok mana ek????

fana farhana said...

zoey zau yah: wahhhh tq! <3

goblog:dok kedah :D