4/20/2011

sesi orentasi~ :)

assalamualaikum dan selamat sejahtera~

tadi lepas berblogwalking~ singgah kat page cik GKSB,terperasan la post yang semua ahli KBU kena buat post pengenalan..apakah pengenalan itu? haaaaaa..kena la state kita ni asal mana semua,pastu kena letak banner kbu tu..ok lah..malas nam kerepek banyak,mari scroll ke bawah~




TARAA! ni la banner KBU..cantik kan? :)


Nama: Nur Farhana Fatimah Binti Norsham
Asal: Sg Petani,Kedah
Umur:22 Tahun
Basically saya seorang student,dan insyaAllah jika diizinkan Allah,akan menjadi doktor nanti. InsyaAllah :)




rasanya,ni je kan? huhu..
sekian :)





8 comments:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

thanks buat =)

welcome to kbu family

::Miss Pikon:: said...

hye family KBU. selamat berkenalan =)

fana farhana said...

tq cik GK :) sori na lambat buat:P hehe

fana farhana said...

cik pikon~ tq :) selamat berkenalan ya :D

Adi Suda said...

errr..single ke taken??ahaha

fana farhana said...

kami bg jawapan artis boleh? no komen~ hahaha

fRaMe+LenSeS said...

wahhhh.. selamat datang. saya ahli baru jugak.. :p

fana farhana said...

nadhhh..baru la sgt kannn :P padahal dh glemer mcm artis~ :P