4/27/2011

MALU TAU TAK MAIN BOLING KALAH DENGAN MUMAYYIZ! CKT FREE! wot wot :P

                                                                     salam~



tengahari semalam yakni 27 april telah berjumpa dengan onie,erika,bad and hajar untuk boling2 di pacific. tapi mereka ni sampai awal,yang lambat aku je.hahaha..aku ni buta jalan,so harus la bawak lina sekali. lina ni selaku tukang tunjuk jalan,tukang drive dan penaman hidupku dikala sunyi,..cewah! hahaha.. LINA! i lap u ketat2 sebab sudi ikut..heehhe

lina telah dipaksa untuk drive sebab haku memang buta jalan. kang aku drive sampai shah alam pulak T__T


muka samseng harus ada ok :P





kusyuk lina drive,orang sebelah meroyan tak habes lagi.haha









lepas 30 minit,maka sampai le kat pacific..onie dh bgtau dah tunggu kat kfc. tapi sampai kfc blur,LUPA muka onie and erika camna..haha..dah kata first time jumpa kan,malam tu gigih bukak page onie tengok gambaq,tapi boleh pulak lupa T__T  

masuk kfc tengok kiri kanan,main agak jaa..confident gtau lina,,HAAA YANG TU DEPA..hahaha,gamble sungguh:P tapi nasib baik betoi~ mula2 jumpak memang diam jugak la especially erika tu~ tapi aku memang tatau malu,hahaha..so lama2 ok la depa tu,nasib baik mak muka tatau malu nok:P hahaha..dah sesi ice breaking sikit2,lepas tu makan la. cacing2 dalam perut dah lapooooo..





TAPI! 
tak sedap pon chicken chop kfc tu! iklan bukan main lagi kauuuu,memang aku tak beli dah lepas ni. rugi rugi..grrrrr






dah makan kan? hambik la gamba dulu,dah kata gila kamera kan aku ni? hahaha

ni sebelum makan. si hajar la ni,paksa kawan dia yg tengah date amik gamba..haha





bad sesat. alooo T___T



erika! i like! excited dia tengok camera~ hihi


adik-adik..owh terasa diri begitu tua *membawa diri*



onie onie onie~~



lina ku sayang :)


dah settle makan kami pon membawa diri ke tempat boling.tapi sebelum masuk boling amik gamba dulu depan snow world tu~ kan dah kata,aku memang gila kamera..haha

tapi aku suka lah, si erika dengan onie pon sama jugak! haha..lina memang tau dah suka kamera:P tambah lagi geng,geng gila kamera..haha


terasa mcm kat iceland pulak:p












settle amik gamba,masuk la kat tempat boling. sekali boling bukak pukul 3,time tu baru 2.30..haaa,ada lagi setengah jam kan? JOM AMIK GAMBA! excited aku! hahaha


























dah penat bergamba,so mari main pulak!

kat lane ni la aku MENANG! MENANGgung kekalahan T__T





















budak kata first time main,tapi last2 banyak jugak point dia. 
nampak beno nipunye*usop wilcha*





ni JUARA! kalah dengan budak under age tau tak?!!!


shalin zulkifli~ hahahaha
*pengsan*


dah dapat hidu bau kalah,so ni la reaksi shalin zulkifli T__T

fewwittt~


tengah2 main tu,sampai la si syukri dengan azlan ni..budak2 master ok! bangga aku kawan dengan budak master~ awwww

gamba score board last sekali lupa nak amik. tak payah amik lah,SENTAP! sentap kalah denagn mumayyiz..



dah settle main boling,dan lepas boleh terima kenyataan dah kalah,g main game pulak~ haha..memang takda keja.




ingat man kidal je terer main gitar tangan kiri? aku pon boleh! hahaha


gaya macam dj,tangan melentik macam penari zapin. confuse dengan diri sendiri T__T


















semua kusyuk main,si onie diam jeee..pelik ni,tengok2 rupanya dia tengahhhh.
.
.
.
.
tengah touch up..haha..patut la senyap~ apa daa onie :P




puas main boling,beli cool blog ramai2~ time ni dah ramai sampai :)





then turun kat food court pulak~
ice breaking session! paling tak tahan soalan pasal status:P hahaha..
status saya? SINGLE ye,tak kawen lagi~ lalala
















nah hambik! semua pakat beli kan:P haha



habis kat sini,beransur g makan CKT kat permatang pauh..asalnya nak makan CKT sg dua,tapi sekali dah dekat sampai baru dapat tau CKT sg dua tutup..wuuu T___T








CKT!







MIKRO belanja! wuhuuu..gamba ni bukti ok! lalala~

ehseronok pulak akak tu ye:P hahaha~



eh eh tahu tak? tengah kusyuk bersembang dengan si onie pasal puncak alam,i-city segala tetiba si syukri menjerit! aku dengan busy bodynya tanya..kenapa kenapa..hahaha..tahu kenapa? rupanya UDANG dia che ain amik!hahaha..lawak betoi..adoi la,senget mulut aku gelak~



ok la,dah makan,perut kenyang~ jom balik jom! lepas aku hantar onie dengan erika balik,aku dengan lina pon membalikkan diri ke sp..



p/s: meriah la depa ni,memang aku amik jugak si erika dengan onie kalau agak2 boring kat shah alam nanti..haha




sekian :)









9 comments:

aDisH.sHidA said...

syooooooooook aaaaaaaaar depa ....nanti kita jumpa lagi

Erin Azizan said...

ok..akak cahsier paling comey!lalala

HajarRasdi [BdkKck] said...

wahhhhh... banyak sungguh gambarnya.. =p

paling best part bowling.. heheh..

fana farhana said...

kak shida: nanti kita jumpa lagi jom! weee~

erin: MIKRO la paling comey *bodek*

Shairazi Saidin said...

hahahaha. sabor je la. lama2 pandai la main bowling. kt mane je ni??



HOT | Lady Gaga jatuh ditimpa piano. Reputasi Lady Gaga menjunam.

AyieNa Nur said...

mmg terbaek lah!! ehee ^_^

H Y D E said...

tuudiaa depa sakann x hengatt...

fana farhana said...

hehe..nnt jom la join H Y D E :p

Mr. Straw said...

ohhhh..ptot tersedak ja hari ni..ada orang duk mention pasai ceq rupanya...