4/05/2011

RINDU SI KECHIK INI! :D

salam~





Minggu ni adalah minggu terakhir di hospital sungai petani.lepas ni akan menghabiskan saki baki cuti dengan menelaah buku yang dah lama tak bersentuh...





wuuuu malasnya nak study :( tapi haruslah study,anatomy semua dah lupaa :(








(-.-') tabahlah wahai farhana untuk study









belek gamba kat phone,jumpa gamba si comel kesayangan! anak cousin2 saya! oh my,rindu gila :D






SAYA RINDU BUDAK KECIKS 3 ORANG NI!!!!





ALIYA

aliya ni suka amik gamba.bila dah stat amik gamba dia,pastu mula la..
'ciknaaaaaaa,amik gamba aliya one moreee pleaseeeee'
cair cikna~ awak comellll sangat :) so berlambak la gamba bdk kecik ni~


mata aliya sangat besar :D












IMRAN
ni adik aliya :) dia excited gak tengok camera,tapi bukan excited amik gamba. excited nak main camera a.k.a nak baling2 camera (-.-')
rosak la camera cikna macam tu imran -.-'










MAYA
ini comelest baby! my pretty chubby barbie :)








CIKNA RINDUUUU LA DEKAT ALIYA,IMRAN DGN MAYA!!! *jerit sekuat hatiiiiii* (^_^)

2 comments:

FarAh AmiRa said...

cmeynya!!!!!

fana farhana said...

comeykan? sbb tu la cikna dia rinduuuu T____T