4/19/2011

jantung berdenyut kencang,nervous!

jumaat lepas,bersamaan dengan 15 April 2011,saya dah berjanji untuk berjumpa dengan kak shida! omaigod! nervous gila kot. dia ni dah la orang kuat KBU,ni first time nak jumpa dia ni..nervous!!

 tak leh jadi ni,nervous punya pasai,kena angkut lina skali..penguat semangat la konon kan..hehe..tq lina darling <3

dah set dengan kak shida jumpa pukul 8 macam tu,tunggu la dekat area food court taman sejati..tengah kusyuk bergosip dalam kereta,tetiba ada pulak saga berhenti kat sebelah. 

mula-mula ingat kak shida sebab dia kata dia naik keta saga silver..confident ni buat turun tingkap sagala~ sekali tengok yang drive tu lelaki! omaigod,malu2..salah orang. tapi boleh pulak kan dia berenti kat sebelah..soal siasat macam polis pulak. tak perasan geng yang duduk belakang dak gelak baikkk punya..haha..rupanya tu memang kak shida laaaa,yang drive tu abang ipaq dia..hahaha..malu wey,aku muka takut memang taleh cover dah..bahaha~ 

lepas adegan yang memalukan tu terus la keluar kereta,jumpa salam2 kak shida semua.kami pon membawa diri ke kedai..

sampai kedai,masing2 terus order~ dalam 10 minit lepas tu si naqiah dgn ju pon sampai..mula2 ingatkan ju ni pendiam,rupanyaaaa..dia yang paling banyak cakap..hehe..hilang rasa nervous segala :P

best lepak dengan mereka2 ni,sporting2 :) hilang la rasa segan sebab first time jumpa..hehe..gedik pulak nak nervous2 bagai :P

ni saya punya..lamb chop~ sedap,tapi liat wuuu T___T



haha..orang ada 5,tapi kenapa air sampai 7? hahahaha



first time jumpak mereka ini~



(^.^)


sila abaikan muka saya yang nampak macam kena pam itu T__T



haaa,kan saya dah cakap tadi..si ju dengan naqiah ni memang meriah~ hehe






kak shida :)


err,actually nak amik gamba awek cun tu,tapi rasanya si lelaki baju hijau tu mesti perasan saya amik gamba dia..hahaha..lantak la :P























p/s"sangat best jumpa mereka2 ini! happening! mahu mahu mahu jumpa lagi! :D

14 comments:

HajarRasdi [BdkKck] said...

wahhhh!! sronok nya.. nak join jugak! =)

fana farhana said...

hehe..jom la hajar..nnt kita jumpa pulak nak :D

juicy X said...

ADIK KECIK : lama x jumpa..jom join sabtu ni :)

FARHANA : iskkk,awat dok pi tunjuk ayaq yg lebih tu...hohohoh

efa said...

waah2 bestnya....nk gak jumpa cmtu eceh hehe ^_^

fana farhana said...

juicy: wahaha..ok apa,ayaq semua ayaq baik untuk kesihatan tu~ haha

efa: nnt kita jumpak naaa :)

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

ngan GK bila nak jumpa plak?

hihihi

Pakcu said...

bila nak jumpak? errr

fana farhana said...

GK dgn pakcu kan jumpak sabtu ni~ lalaal~ hehe :)

Pakcu said...

pakcu takp sabtu ni ;(

fana farhana said...

laaa..pasaipa pakcu tak p? huuuu

aDisH.sHidA said...

memang abg ipaq kak tu polis pun...hahahhaa

fana farhana said...

haha..patut la dia soal mcm polis,dh mmg polis rupanya..hahaha

naqiah said...

awat cek boh gmbaq mata stim 2.. hahaha

AyieNa Nur said...

bru t'nmpk entry ni.. =p
nk gmbaq!! ehee w'pn 5 org ja tp mmg meriah kn.. =)